2012-09-06 09:30:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - több határozottságot kell mutatnia

Napi horoszkóp szeptember 6-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mostanában nagyon egyedül érzi magát: habár nagy társaság veszi körül, még sincs senki, akivel nagyon személyes, belső dolgairól beszélni tudna. Egy régi barát segíthet. Használja valamelyik Internetes közösségi oldalt a megkeresésére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen. Pedig ugyancsak rászorulna, ha meg akarja oldani a problémáit. A mai napon talán könnyebb levetkőznie ezt a rosszul értelmezett büszkeséget. Lépjen ki magányos zárkózottságából!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Annyira belefeledkezik a munkájába, hogy minden másról megfeledkezik. Ráadásul a Mars hatékonyságának köszönhetően, valódi hajcsárrá változik. Vigyázzon, nehogy a dolgai elintézzék. Van, amikor a lustálkodás termékenyebb.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szép nap vár ma önre, és attól sem kell félnie, hogy hiába megy el. Sok mindent elintézhet, amire eddig reménye sem volt. Pénzügyekben, üzleti ügyekben egyaránt sikerrel eljárhat. És ráadásul közben kellemes emberekkel találkozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szép nap vár ma önre, és attól sem kell félnie, hogy hiába megy el. Sok mindent elintézhet, amire eddig reménye sem volt. Pénzügyekben, üzleti ügyekben egyaránt sikerrel eljárhat. És ráadásul közben kellemes emberekkel találkozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Csak annyi feladatot szabad vállalnia, amennyit még elbír jó erővel. Ha nem kell, felesleges túlhajtania magát. Vannak olyan apróságok, amiket talán túlzásba visz. Például: minek kivasalni a zoknikat? Inkább alkosson valami szépet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Több határozottságot kell mutatnia, különben lesöprik a színtérről. Mostanában könnyebb kihullani a rostán. Még az is lehetséges, hogy többnek kell mutatkoznia, mint amennyit gondol magáról. Ez egy ilyen világ: minden a marketing.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A legmerészebb álmai válhatnak ma valóra a szerelemben. Aki eddig hűvösnek mutatkozott, ma olvadni látszik. Egy vers, vagy dal fogja meg a szívét. Ha ön alkotó ember, egyenes az út, ha nem, akkor idegen tollakkal kell ékeskednie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Többet kellene törődnie saját magával! Túl sokan veszik körül, túl sok külsődleges akarat tüzében áll: ezek kioltják egymást, de ami még nagyobb baj, a saját útját takarják el ön előtt. Egy kis magány nem ártana. Gondolkodjon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hajlamos arra, hogy a fantáziavilágában keresse a boldogságot. Ez nem is baj, amíg legalább egy hajszál köti az álmait a valósághoz. Néha az is elég. De ha már ennyi sincs, akkor nagy a veszélye annak, hogy az élete megreked.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valaki, aki amúgy szereti önt, túlságosan is befolyásolni akarja önt. Ez addig jó, amíg nincs teljesen ellentétben az ön elvárásaival, reményeivel. De ha mindent másként tesz, mint ahogy szeretné volna, akkor el kell gondolkodnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön lehet a mai nap nagy hódítója, csábítója. Minden szempontból ellenállhatatlannak bizonyul, nem csak a szerelemben. Munkahelyén, üzletben egyaránt ön diktál. Ma mindent keresztülvihet, mindenkit az ujjai köré csavarhat.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: